Εδώ μπορείτε να λάβετε έγκυρη και σωστή ενημέρωση για ένα εύρος σύγχρονων θεμάτων υγείας που μπορεί να σας απασχολούν. Διαβάστε αναλυτικά τα θέματα.

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

fisiotherapeutis 006Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: Διάγνωση και θεραπεία Πόνος στον καρπό κατά τη χρήση του Η/Υ. Αθώο ή κάτι παραπάνω;
Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος χρήστης Η/Υ ζητά την βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσει τον πόνο που νιώθει στην εσωτερική πλευρά τοκαρπού του, συνοδευόμενο από μουδιάσματα των δακτύλων του. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μία πάθηση που ονομάζεται Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα.

Διαβάστε περισσότερα: Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Επτά πόνοι που δεν πρέπει να αγνοείτε

fisiotherapeutis 005Επτά πόνοι που δεν πρέπει να αγνοείτε
Ο πόνος είναι η κυριότερη αιτία για την οποία πηγαίνουμε στον γιατρό, με το 30% των επισκέψεων σε ιατρεία και πάνω από το 50% των διακομιδών στα νοσοκομεία να αφορούν πόνο σε κάποιο σημείο του σώματος....
Επειδή είναι τόσο συχνός, οι περισσότεροι είμαστε αρκετά συγχρονισμένοι με το σώμα μας, ώστε να ξέρουμε πότε συνιστά απλή ενόχληση. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν παρουσιάζεται ένας ασυνήθιστος πόνος, ο οποίος ναι μεν μας ανησυχεί αλλά δεν είμαστε κιόλας σίγουροι για το αν σηματοδοτεί κάτι σοβαρό ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα: Επτά πόνοι που δεν πρέπει να αγνοείτε

Πόνοι στη μέση; Οι σωστές ασκήσεις για να τους καταπολεμήσετε!

fisiotherapeutis 004Πόνοι στη μέση; Οι σωστές ασκήσεις για να τους καταπολεμήσετε!

 Η κακή στάση του σώματος, η ορθοστασία και η απουσία άθλησης... είναι οι κύριοι λόγοι που αναπτύσσετε η οσφυαλγία.
Με τις σωστές όμως ασκήσεις εκγύμνασης, θα ενδυναμώσετε τους μύες σας, θα ευθυγραμμίσετε τη σπονδυλική σας στήλη και θα διατηρήσετε τη μέση σας υγιή και δυνατή.

Διαβάστε περισσότερα: Πόνοι στη μέση; Οι σωστές ασκήσεις για να τους καταπολεμήσετε!

создать сайт