Υπηρεσίες

fisiotherapeutis 001 Στο Επιστημονικό Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης Κωστούλα προσφέρουμε ένα εύρος υπηρεσιών θεραπείας και αποκατάστασης που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε περιστατικού και κάθε ασθενή. Με τη χρήση έγκυρων επιστημονικών μεθόδων και άρτιου, σύγχρονου εξοπλισμού εγγυόμαστε την βέλτιστη αποκατάσταση του ασθενούς στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ
Στο Επιστημονικό Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης Πέτρου Κωστούλα χρησιμοποιούνται τα παρακάτω φυσικά μέσα για τη θεραπεία και την αποκατάσταση των ασθενών:

    ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
    ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
    BIOFEEDBACK
    LASER
    TENS
    ΥΠΕΡΗΧΑ
    ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
    ΙΟΝΤΟΦΟΡΕΣΗ- ΦΩΝΟΦΟΡΕΣΗ
    ΠΑΡΑΦΙΝΟΛΟΥΤΡΟ
    ΔΙΝΟΛΟΥΤΡΟ
    ΔΙΑΘΕΡΜΙΑ
    ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ
    ΛΕΜΦΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡHΤΗΣ
    ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΙΔΙΟΔΕΚΤΗΚΟΤΗΤΑΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΛΑΞΗ
    ΜΠΑΛΕΣ BOBATH
    ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ
Η θεραπευτική μάλαξη εφαρμόζεται με ειδικές τεχνικές από τον φυσικοθεραπευτή, με σκοπό την βελτίωση της λειτουργικότητας του μυϊκού ιστού, την χαλάρωση των μυϊκών σπασμών και την αύξηση τοπικής αιμάτωσης, έτσι ώστε να επέλθει επούλωση, χαλάρωση και ευεξία.


ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Σε περίπτωση αδυναμίας του ασθενούς να προσέλθει στο Κέντρο Φυσιοθεραπείας λόγω κινητικού προβλήματος, καθίσταται δυνατό οι συνεδρίες να πραγματοποιούνται στο χώρο του ασθενούς, για την διευκόλυνση του ιδίου.

Share

создать сайт